Benefeed - Chondroxan pes 1000L, prípravok na kĺby
Benefeed

Benefeed - Chondroxan pes 1000L, prípravok na kĺby

Značka: BENEFEED cz.
Kód výrobku:
EAN:
Dostupnosť:Skladom
Cena: 29.00 €
24.17 € bez DPH
Hodnotenie:

Pre zdravé kĺby a pohybový aparát
Bráni poškodeniu a znižuje opotrebovanie kĺbov u psov. U fyzicky zaťažených psov, starých psov, u psov veľkých plemien a pod. dochádza k veľkej záťaži kĺbov, ktorá sa následne prejavuje znižovaním ich agility. Správna a včasná kĺbová výživa tomu zabráni.
CHONDROXAN je doplnkové krmivo s jedinečným komplexom účinných látok slúžiace k regenerácii kĺbových chrupaviek, zmiernenie bolesti kĺbov, zlepšenie hybnosti a spomalenie ďalšieho poškodenia kĺbových chrupaviek. Tekutá forma prípravku je ďaleko účinnejšia ako tuhé alebo práškové formy, pretože zabezpečuje rýchle vstrebávanie a maximálne využitie účinných látok.
Glukosamín je prirodzenou zložkou kĺbovej chrupavky a kĺbového mazu. Stimuluje tvorbu novej chrupavky, pôsobí protizápalovo a chráni kĺby pred poškodením.
Chondroitín je základnou zložkou medzibunkovej hmoty chrupavky. Jeho prítomnosť vedie k zlepšeniu mechanických a elastických vlastností. Viaže na seba vodu a tým udržuje chrupavku pevnú a pružnú. Spomaľuje, prípadne úplne zastaví postup degeneratívnych zmien postihnutej chrupavky.
MSM pomáha regenerácii chrupaviek, šliach, ale aj kostí a svalov. Obsahuje ľahko využiteľnú síru dôležitú pre tvorbu kolagénu. Eliminuje vplyv toxických splodín (kyseliny mliečnej) v anaeróbnom procese výroby energie. Podieľa sa na regenerácii a výžive kĺbovej chrupavky, má protizápalový účinok a pomáha tiež odstraňovať opuchy.
Vysoká účinnosť prípravku je daná špeciálnou technológiou výroby, kedy sú aktívne látky obdukciou chránené pred degradáciou v žalúdku a zažívacom trakte. Tento ochranný obal je postupne odbúravaný až dôjde k úplnému uvoľneniu aktívnej látky v organizme a k jej maximálnej účinnosti.
Zloženie:
Glukosamín sulfát
Chondroitín sulfát (zo žraločej chrupavky)
Methylsulfonilmethan (MSM)
L-karnitín
umelé sladidlo
prírodné látky
upravená pitná voda
Návod na použitie:
Podáva sa do napájacej vody alebo na pevnú zložku kŕmnej dávky v množstve 0,5 ml na 1 kg telesnej hmotnosti. Prvých 6 dní sa podáva dvojnásobná dávka a potom sa znižuje na predpísanú dávku. Podáva sa spravidla po dobu 3 mesiacov. Aplikáciu je vhodné opakovať 1-3x ročne podľa potreby. Prípravok je nahorklej chuti, je preto možné dennú dávku rozdeliť na 2-3 aplikácie počas dňa.
Prípravok je možné kombinovať a súčasne podávať s akýmkoľvek výrobkom značky BENEFEED® pre konkrétnu kategóriu zvierat. Zoznam týchto výrobkov nájdete nižšie na tejto stránke, tu je však uvedené len jedno balenie každého výrobku. Ďalšie balenie nájdete v príslušnej kategórii výrobkov.
Skladovanie:
Skladujte v suchom a tmavom prostredí v pôvodných uzavretých obaloch. Po otvorení postupne spotrebujte, výrobok už dlhodobo neskladujte. Mikroskopické pevné čiastočky a mierny sediment je daný obsahom prírodných látok a nie je na závadu výrobku.

© 2015 holubarskepotreby.sk
holubarskepotreby.sk