Vanrobaeys -PROTEINSTAR 500g

Vanrobaeys -PROTEINSTAR 500g

Značka:Vanrobaeys
Kód výrobku:
EAN:
SezónaChovná sezóna
SezónaObdobie preperovania
SezónaPreteková sezóna
Dostupnosť:Nedostupné
Cena: 16.00 €
13.33 € bez DPH
Hodnotenie:

Podporuje holubov pri príprave na pretek, zvyšuje ​​letovú silu, stimuluje tvorbu peria (perenie) a je nevyhnutný v dobe zvýšenia spotreba živín. (Počas obdobia vývoja letových svalov, pri hniezdení a raste). Svaly sa regeneruje rýchlejšie , teda sa vyhneme jasnému poklesu výkonu. Ideálne na tvrobu kvalitnej kaše - len optimálne kŕmenie mladých holuby je zárukou špičkovej výkonosti v ich nasledujúcej pretekárskej kariére.
Zloženie:
Maltodextrín, Sodík a Zmes aromatických ingrediencií
Návod na použitie:
Pred pretekovou sezónou: 3 týždne pred pretekmi na dennej báze 10 g / 1 kg krmiva a
Počas pretekovej sezóny: v den návratu 2 - 3 kŕmenia.
Chovné holuby: ideálne na tvrobu kvalitnej kaše - len optimálne kŕmenie mladých holuby je zárukou špičkovej výkonosti v ich nasledujúcej pretekárskej kariére. Od vyliahnutia až po odstavenie: 3 krát týždenne 10 g / 1kg krmiva.
Mladé holuby: v kombinácii s Flexi Star , 3 krát za týždeň 10g ProteinStar + 10 ml FlexiStar na 1 kg krmiva.
Preperovanie: 3 krát týždenne 5g / 1kg krmiva spolu s BronchoStar.
Vlastnosti:
Podporuje holubov pri príprave na pretek, zvyšuje ​​letovú silu, stimuluje tvorbu peria (perenie) a je nevyhnutný v dobe zvýšenia spotreba živín. (Počas obdobia vývoja letových svalov, pri hniezdení a raste).
Svalový systém : Akákoľvek forma pohybu si vyžaduje dobré fungovanie svalov . Najlepšie športové výkony je dokonca nemysliteľné podať bez riadne vyvynutých svalov . S cieľom zabezpečiť optimálnu podporu tohto procesu, bola vyvinutá koncepcia starostlivosti podľa najnovších výsledkov vedeckého a veterinárneho výskumu.
Mladé holuby sú odstavené vo veku 21 dní . V tomto prechodnom období nie sú plne vyvinuté svaly, štart letovej činnosti a prvé lety, je obzvlášť dôležité posilniť svaly a skladať
potravu tak optimálne ako je to možné.
Balenie: 500 g

SezónaChovná sezóna
SezónaObdobie preperovania
SezónaPreteková sezóna

© 2015 holubarskepotreby.sk
holubarskepotreby.sk