Benefeed - Rabitin králik 500ml
Rabitin

Benefeed - Rabitin králik 500ml

Značka: BENEFEED cz.
Kód výrobku:
EAN:
Dostupnosť:Skladom
Cena: 8.60 €
7.17 € bez DPH
Hodnotenie:

Pre zlepšenie reprodukcie a odchov mláďat
RABITIN obsahuje špecifický komplex látok zlepšujúci reprodukciu zvierat vo Vašom chove. Všetky aktívne látky sú v takej forme, ktorá zabezpečí maximálnu účinnosť každej z nich.
RABITIN u samcov podporuje spermatogenézu, pretože zvyšuje kvalitu ejakulátu, najmä množstvo spermií a ich pohyblivosť. U samíc dochádza k lepšiemu oplodnenia a následne aj k lepšiemu vývoju plodov. Mláďatá sa vďaka RABITINu rodia s vyššou hmotnosťou, imunitou a vitalitou, čo sa pozitívne prejavuje na ich zdravotnom stave a vývoji v ďalšom období ich života.
RABITIN je vhodné podávať mláďatám už po narodení, čím sa udržiava ich vyššia vitalita a imunita, čo sa prejavuje na ich zníženej úmrtnosti.
RABITIN je možné tiež použiť v prípadoch, keď je žiaduce zvýšiť nárast kostrového svalstva, ako je to napr. v prípade úžitkových zvierat alebo zvierat chovaných na výstavné účely.
Vysoká účinnosť prípravku je daná špeciálnou technológiou výroby, kedy sú aktívne látky obdukciou chránené pred degradáciou v žalúdku a zažívacom trakte. Tento ochranný obal je postupne odbúravaný až dôjde k úplnému uvoľneniu aktívnej látky v organizme a k jej maximálnej účinnosti.
Významným prínosom tejto technológie je skutočnosť, že je v roztoku vytvorená špeciálna nosná a izolačná hubovitá mikroštruktúra, ktorá zamedzuje zachytávaniu aktívnych látok na stenách rozvodu napájacej vody alebo v napájačkách. Tým sa eliminuje hrozba namnoženia nežiadúcich organizmov na týchto zvyškoch a ich následné roznášanie na zvieratá.
Zloženie:
L-karnitín
vitamíny
prírodné látky
upravená pitná voda
Návod na použitie:
Podáva sa v množstve 1 ml na 1 kg telesnej hmotnosti do napájacej vody alebo na pevnú zložku kŕmnej dávky. Prípravok je možné pre zvýšenie nárastu kostrového svalstva podávať neustále.
Prípravok je možné kombinovať a súčasne podávať s akýmkoľvek výrobkom značky BENEFEED® pre konkrétnu kategóriu zvierat. Zoznam týchto výrobkov nájdete nižšie na tejto stránke, tu je však uvedené len jedno balenie každého výrobku. Ďalšie balenie nájdete v príslušnej kategórii výrobkov.
Skladovanie:
Skladujte v suchom a tmavom prostredí v pôvodných uzavretých obaloch. Po otvorení postupne spotrebujte, výrobok už dlhodobo neskladujte. Mikroskopické pevné čiastočky a mierny sediment je daný obsahom prírodných látok a nie je na závadu výrobku.

© 2015 holubarskepotreby.sk
holubarskepotreby.sk