Plastové hniezdo pre sliepky
Plastové hniezdo pre sliepky

Plastové hniezdo pre sliepky

Značka:
Kód výrobku:
EAN:
Dostupnosť:Skladom
Cena: 23.00 €
19.17 € bez DPH
Hodnotenie:

Produkty závodného programu


26.00 €

26.00 €

26.00 €

26.00 €

10.50 €

...viac

Hniezdo je hlavne vyrobené z vysoko kvalitného polypropylénu odolného voči nárazom a má moderné farby hnedej a zelenej farby. Vďaka materiálu a jeho forme sa hniezdo ľahko čistí. Výška hrany a tvar hniezda zaisťujú, že sliepka nemôže zoškrabať podstielku zvnútra smerom von.
Dôležitým predpokladom pre hniezdo je dostatočná tma vo vnútri, ale aj uspokojivé prevzdušňovanie. „MyCozynest" spĺňa obe požiadavky. Prevzdušňovanie sa nedosiahne dierami v bočných stenách, ale prevzdušňovacími mriežkami s minimálnym výskytom svetla. Výskyt svetla je vpredu obmedzený aj zatemňovacím závesom.
Vstup do hniezda je vybavený pevným schodiskom s protišmykovou konštrukciou vo forme ostrieža. Týmto spôsobom sa zvieratá ľahko dostanú do hniezda. Horná strana hniezda má zaoblený tvar, ktorý zabraňuje tomu, aby zvieratá na ňom sedeli.
Zadná strana hniezda je otvorená, a preto musí byť montáž vykonaná na stenu. S 4 skrutkami a cez predtvarované 4 montážne otvory v zadnom okraji, môže byť hniezdo upevnené zacvaknutím oka.
Pokladacie hniezdo je dodávané demontované, aby sa šetrilo miesto počas prepravy, ale pomocou priloženého, ​​detailného manuálu je montáž hniezda tak jednoduchá ako vietor.

© 2015 holubarskepotreby.sk
holubarskepotreby.sk